Ostaessasi saat 4 vuoden vakiotakuun päälle 3 vuoden lisätakuun maksutta

Philips LongerLife Xenon ‑polttimoilla voit ajaa huoletta jopa 7 vuoden ajan kattavan takuun ansiosta. Kun hankit autoosi LongerLife Xenon ‑polttimot, sinun ei tarvitse huolehtia polttimovioista. Philips LongerLife ‑polttimoilla on automaattinen 4 vuoden vakiotakuu. Kun rekisteröit ostoksesi verkossa, saat takuuseen maksutta 3 lisävuotta. Tämän ansiosta polttimoillasi on uskomaton 7 vuoden takuu.

4 vuoden vakiotakuu

Philips LongerLife Xenon ‑polttimot ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia. Niillä on maksuton ja automaattinen 4 vuoden takuu ostopäivästä lukien.

3 vuoden lisätakuu – maksutta

LongerLife Xenon -polttimoilla on pidempi käyttöikä kuin millään muilla Philipsin Xenon-polttimoilla. Voit nauttia täydellisestä mielenrauhasta hankkimalla 3 vuoden lisätakuun maksutta rekisteröimällä ostoksesi verkossa. Rekisteröi LongerLife Xenon ‑polttimosi ja suorita kolme alla mainittua helppoa toimenpidettä.

  • Täydellinen pitkäikäinen Xenon-polttimo autoosi
  • Xenon-polttimoiden alkuperäisen kehittäjän alkuperäistuote
  • Philipsin ajoneuvopolttimot valmistetaan laadukkaasta kvartsilasista
  • Philipsin ajoneuvopolttimot kestävät kosteutta erittäin hyvin
Siirry tuoteluetteloon

Takuuehdot

Lue lisätietoja

3 vuoden lisätakuu maksutta kolmen helpon vaiheen avulla

1. Ensin vahvistamme, että olet ostanut aidon tuotteen. Tarkistus tehdään aitoustodistuksen CoA-koodin avulla.

Tärkeää

Kun ostat LongerLife Xenon ‑polttimon korjaamolta tai varaosaliikkeestä, pyydä aina myyjältä aitoustodistustarraa (CoA) tai säilytä tuotepaketti, joka sisältää CoA-tarran. Säilytä tätä tarraa takuutodistuksesi kanssa.

Tuotteen aitous

Philipsille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa asiakkaiden tyytyväisyys, kun nämä valitsevat aidon Philips-tuotteen. Philips takaa tuotteidensa aitouden myymällä kaikki tuotteensa aidoissa, Philipsin yrityskuvan mukaisissa painetuissa pakkauksissa. Lisäksi olemme varustaneet aidot tuotepakkauksemme aitoussineteillä (aitoustodistuksilla).
captcha